GoalSet Fitness

I en nødeskal

Goals

Mål + rette kost

Træneren

Chris er et af Danmarks bedste

Vores mission

At blive #1 trænings valg

Værdier

Resultater

Ærlighed

Fair

Unikhed

1-1 Personlig Træning

Et stille sted at træne

Vi måler din udvikling

Typiske servicer

Personlig Træning

Exercise Therapy

Online Coaching

GoalSet's Oversigt...

"Mål + rette kost = din succes" 

GoalSet Fitness begyndte I 2020. dets koncept handler om at hjælpe dig med at opnå dine helbreds- og træningsmål. Dine mål er også vores mål – hvilket betyder at du sikkert opnår det. For at gøre det, har vi lavet vores helt egen opskrift:

“Mål + rette kost = din succes”

Vi vil motiverer dig til at få et mål du vil nyde. Dette kan være alt fra at gå 10.000 skridt om dagen i 6 måneder, eller sigte efter at løbe et maraton. At have dette mål, vil give dig Noget at sigte efter, og det vil give dig betydning i din træning. Du vil pludselig føle at alt dit hårde arbejde har en betydning, hvilket gør belønningen i sidste ende meget større.

Om Chris

Chris er et af Danmarks bedste personlige trænere. Han grundlagde GoalSet Fitness konceptet i 2020 og har spredt konceptet lige siden.
   Med 15 års erfaring i træning og en 7 års uddannelse i træning og en sportsnaturfags eksamen, har Chris givet sin personlige træning, terapi og online coaching til mange. Han har dermed hjulpet, klient efter klient med at opnå deres mål. I løbet af hans første år af hans lancering af GoalSet Fitness, blev over 60 personer hjulpet med deres helbred og træningsmål – og dette koncept blev et af de mest succesfulde i hans lokale område, Køge, Danmark.  

Din trænings erfaring med GoalSet Fitness

Opdagelse:

Fra dag et, vil du blive behandlet med respekt. Efter vi har mødt dig, vil vi oprette dig i vores verdenskendte træningsapp og når vi har givet dig en passende kost vejledning, vil vi bruge et par uger på at lære dig og dine muskler at kende. Vi vil se hvordan din krop fungere, og finde ud af hvilke øvelser du bedst kan lide. Dette kaldes for opdagelses stadiet.

Dine mål:

Efter opdagelses stadiet, bliver din træning meget spændende. Vi vil snakke om nogle træningsmål, vi bliver enige om og arbejde på dem. Disse mål vil hjælpe dig med at tabe vægt, forbrænde fedt, bygge muskelmasse, blive stærkere, forbedre dit helbred, hjælpe med at gøre specifikke sygdomme mere behagelige at leve med og meget mere. Dette er fordi, mål giver en følelse af mening og udfordring i din træning. Disse mål kan være alt fra at løfte tunge vægte, hurtig træning, udholdenhedstræning og livsstils ændring. Planen bliver, at arbejde mod disse mål, måle din udvikling på vejen, og opnå resultater.

Træningen:

Ved ansigt til ansigt træning og terapi timer, vil du nyde et roligt miljø, hvor du vil være fri for fordomme og forstyrrelser fra andre mennesker. Vi bryder os ikke om for mange mennesker i GoalSet Fitness. Der er meget plads, og der er ingen stress når vi træner.

Så cirka 80% af tiden, vil der ikke være nogen andre i træningscenteret i løbet af din træning. Hvis der er en anden person, kan det være en klient før dig, som laver kredsløbstræning, eller en klient der kommer bagefter, som skal til at varme op – men det kommer til at være i et andet område.

Lyder det ikke bare godt? Det eneste du skal gøre nu, er bare at kontakte mig.

Har du set disse?